Warning: Use of undefined constant scroll - assumed 'scroll' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/htdocs/w01095e5/marcdahmen.de-4/work.marcdahmen.de/noflash/project.php on line 15
style="margin-top: -px">

This is the iPhone-optimized / no-Flash-Version of www.marcdahmen.de.
Install the latest Flash Player and turn on JavaScript to view this page properly!


Warning: Use of undefined constant scroll - assumed 'scroll' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /www/htdocs/w01095e5/marcdahmen.de-4/work.marcdahmen.de/noflash/start.php on line 132

Office

Interior Study Project

2004/05

RWTH Aachen


An office within an office. Within a large and generous office space an already existing gallery is to serve as a retreat for the professor. There is only little natural light since the gallery receives only indirect light from the remaining office space. Nevertheless some sight protection is required. Therefore the opening towards the office consists of several different translucent elements and the room is entirely kept in white.
At the translucent side a wavelike construction serves as a desk and partly as a divan couch.


Credits:
Marc Anton Dahmen